top of page

HÖSTBRÖLLOP I FJÄLLNÄS

Carolina och Johan hade ett litet bröllop på Fjällnäs Högfällshotell i början av oktober. När jag kom dit höll tjejerna på med det sista av förberedelserna och jag fotade när Carolina tog på sig sin vackra klänning från By Malina Bridal. Hennes mammas reaktion när hon kom ut från rummet var bland det finaste jag sett!

Vi hade first look och porträttfotografering utanför huvudbyggnaden och höstsolen la ett guldigt skimmer över det hela. I fjällen brukar det ju oftast vara blåsigt, men det var nästan helt vindstilla den här dagen och sjön låg helt blankt. Det var minst sagt magiskt! I slutet av fotograferingen anslöt resten av gänget och vi tog några riktigt snygga gruppbilder innan det var dags för vigseln i kapellet.

Vigseln var så fin och personlig, så många tårar och skratt och kärleken riktigt flödade. När det var klart öppnade personalen upp väggen på kapellet där brudparet kom ut och alla skålade i bubbel. Vi tog några sista gruppbilder innan solen gömde sig bakom fjället och jag var klar för dagen.

bottom of page