• Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2019 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden
Studio på Norra Strandvägen 8, Frösön

Emelie & Henrik

ÄSPNÄS 2018-09-01

På förmiddagen klev jag in hos Emelie och Henrik där förberedelserna var i full gång. Tjejerna hade okuperat vardagsrummet och killarna gömde sig i de mindre rummen. De skulle inte se varandra förrän vid first look så det var mycket smygande och rop för att se vem som var i rummet bredvid :) De hade många fina detaljer, bland annat deras ringar som var väldigt speciella. Älskar när man går lite utanför ramarna och gör något eget!

Utanför huset hade de en underbar utsikt mot vattnet så det var självklart att fota dem med den bakgrunden. Därefter tog vi några bilder på deras gård innan det var dags att åka till kyrkan. Det var en mysig vigsel med fin sång av brudens syster och deras barn som lekte runt deras fötter.

Festen hade de i byns bygdegård och de hade så himla fin dukning. Det serverades buffé med endast lokal mat (också en väldigt fin detalj) och de hade en väldigt avslappnad middag där den som ville kunde hålla tal. Jag hade tänkt avsluta min dag med dem i golden hour, men vädret ville annorlunda. Trots moln blev det dock väldigt fina bilder i slutet av kvällen och jag åkte hemåt precis när festen skulle dra igång ordentligt.