top of page

FÖRETAGSFOTOGRAF I ÖSTERSUND, JÄMTLAND

STICK UT FRÅN MÄNGDEN MED PROFFSIGA OCH LEVANDE BILDER

Ni är experter på det ni gör och det borde ni visa upp på allra bästa sätt! Med proffsiga bilder som skapar en känsla samtidigt som de visar upp vilka ni är som företag gör att ni sticker ut och fångar in kunderna redan vid första anblick. Jag hjälper er att ta fram just detta med levande bilder som förmedlar den känsla ni vill att era kunder ska ha hos er. 

fotograf-amanda-freskgard-1.jpg

Hej och välkommen hit!

DET ÄR JAG SOM ÄR AMANDA

En fotograf i Östersund som hjälper er att skapa personliga bilder med rätt känsla för just ert företag. Vi skippar stela bilder som känns tråkiga och satsar mer på levande bilder som fångar upp era kunder. Bilderna ska göra så att de som tittar på dem ska vilja vara där på plats, äta maten eller träffa just er! Mitt mål är alltid att göra fotograferingen avslappnad och enkel, oavsett om det gäller personalporträtt eller produktfotografering.

Jag har jobbat som fotograf sedan 2015 och på heltid sedan 2018. Förutom att fota åt företag och mäklare fotar jag även bröllop, par, gravida och familj. Oavsett vad jag har framför kameran är känslan i bilden alltid det viktigaste för mig. Det ska vara roligt och enkelt att fotas och bilden ska förmedla rätt budskap!

DET HÄR KAN JAG HJÄLPA ER MED

elvebacks-konditori-3.jpg

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Jag hjälper er med bilder på allt inom ert företag, oavsett om det handlar om produkter, reklam, event eller personal. Visa upp för era kunder allt det fantastiska ni har att erbjuda med snygga bilder!

portrattfotograf-ostersund-1.jpg

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Porträttfotografering kan lätt kännas som en tråkig grej att behöva göra, men jag lovar att det kan bli hur kul som helst! Våga gå lite utanför boxen och fota mer personliga bilder som verkligen speglar vilka ni är som företag. Jag har fotat bröllop och porträtt i många år och vet hur man gör fotograferingen rolig och avslappnad!

dronarfoto.jpg

DRÖNARFOTO

Snygga bilder från himlen ger verkligen något extra! Visa upp hela er verksamhet eller ett område ni jobbar i med imponerande bilder från en helt ny vinkel.

fotograf-amanda-freskgard.jpg

PRODUKTFOTOGRAFERING

Säljer ni produkter så är det verkligen ett måste med snygga bilder. Tydliga och informativa bilder med vit bakgrund i all ära, men varför inte ta med produkterna ut eller fota dem i deras användningsområde? Genom att skapa rätt känsla i bilden eller helt enkelt visa hur produkten kan användas blir det mer tydligt hur den skapar värde för kunden.

bostadsfotograf-jamtland.jpg

BOSTADSFOTO

Jag har fotograferat åt olika mäklare i många år. Allt från små stugor till nyrenoverade lägenheter och stora byggnader. Behöver ni säljande bilder på en bostad eller lokal så kan jag hjälpa er med det!

produktfoto-1.jpg

Amanda lyckades inte bara fånga stämningen och känslan i lokalen, utan även förmedla vilka vi är som företag och våra företagsvärderingar. Resultatet har varit ovärderligt att använda i sociala medier och på hemsida för att hålla en unik och kvalitativ kommunikation i våra kanaler.

Vågen Zero Waste Butik, Östersund

SÅ HÄR GÅR DET TILL

KONTAKT

Ni kontaktar mig via formuläret längst ner på sidan eller direkt via mail och berättar för mig om ert företag och vad jag kan hjälpa er med.

1

FOTOGRAFERING

Tid och datum för fotograferingen bokar vi in tillsammans och när det är dags fotar jag på den plats vi har kommit överens om. Det kan vara utomhus eller på er arbetsplats beroende på vilken typ av bilder ni vill ha.

3

MÖTE

Vi ses för ett kostnadsfritt konsultationsmöte eller går igenom via telefon vad ni har för önskemål med bilderna. Jag hjälper er att bolla idéer och komma med förslag så att vi tillsammans kan skapa de allra bästa bilderna för just er!

2

LEVERANS

Efter fotograferingen tar jag ut och redigerar de bästa bilderna och ni får tillgång till ett galleri online där ni enkelt kan markera ut vilka bilder ni vill köpa. Därefter är det bara att ladda ner och använda på hemsida och sociala medier!

4

web-9651.jpg

Att boka Amanda är lite som en helhetsupplevelse och en fantastisk sådan! Älskar hennes sätt att arbeta på, hon är proffetionell, snabb på återkoppling och inlyssnande. Hennes bilder förmedlar livet med alla känslor som finns på ett otroligt vackert sätt och kommer gärna att boka kommande fotografering med henne igen.

Marica Hamberg, Lugnet Bed & Breakfast

Anchor 1

KONTAKT

Ni är varmt välkomna att kontakta mig för frågor, offert, idéer eller ett kostnadsfritt möte!

mail@amandafreskgard.com

produktfotograf-jamtland-2.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page