• Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2019 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden
Studio på Norra Strandvägen 8, Frösön

Helen & Niclas

STOCKHOLM 2018-09-08

En riktigt varm sensommardag mötte jag upp Helen och Niclas vid Stockholms stadshus för fota first look. De var så härliga och avslappnade framför kameran och var bara så himla glada hela tiden, precis som det ska vara! Vi passade på att ta några bilder med deras dotter (bland det sötaste jag sett tror jag!) innan vi tog några snabba bilder mot husfasaden (några av mina favoriter från hela dagen).

Därefter bar det av till Kungsholms kyrka för vigseln. Även där charmade deras dotter både mig och alla gäster genom att trippa omkring utan skor och med sin lilla handväska. Det är alltid så mysigt med små barn på vigslar.

Efter vigseln gick hela sällskapet ner till hamnen för vi skulle åka båt. Så mysig och rolig idé! Det bjöds på dricka, wraps och tipsrunda, både sol och regn. När vi kom tillbaka till land transporterades alla till festlokalen där minglet fortsatte. Jag hann sno brudparet igen för några snabba bilder innan det var dags för mig att säga hejdå. En riktig toppendag med härlig stämning och finaste brudparet!