top of page

SOMMARBRÖLLOP I LULEÅ

Ida och Petter gifte sig i början av juli 2019 i Luleå Gammelstad. Vi sågs första gången på ett bröllopsmöte och provfotografering i Skellefteå, där min familj bor. Det var perfekt att kunna mötas "halvvägs" och kombinera semester med jobb! Här finns ett blogginlägg med vår provfotografering.

Jag och Markus (min man som var med för att filma bröllopet) var på plats några timmar innan bröllopet för att kolla ut bra fotoplatser och när det var dags mötte vi upp Ida och Petter för en first look. Det var otroligt myggigt (som det ju kan vara uppe i norr på sommaren) och Petter fick ett stort myggbett i pannan efter bara 20 minuter tror jag haha! Vi hade i alla fall med oss myggmedel som fick användas frekvent.

Efter first look hade vi porträttfotografering på några väl valda platser och jag som älskar att fota vid björkar var väldigt nöjd. Plus att brudparet ju var helt fantastiskt snygga!

Vigseln var i Nederluleå kyrka och därefter middag och fest i Petrigården. De hade dukat så himla fint med en tydlig färgskala i grönt och guld och med små djur som de spraymålat i guld.

Tanken var att vi skulle smita ut på slutet för att fota i solnedgången, men det blev tyvärr ingen sol. Jag tycker dock att det är rätt mysigt att ta en liten paus från festligheterna och låta brudparet få en lugn stund helt ensamma (med två fotografer i detta fall!) även om det är mulet.

När Ida och Petter gick tillbaka till festligheterna så rullade jag och Markus hemåt efter en helt fantastisk (och myggig) dag!

Tusentack för dina bilder! Vi är så nöjda med er, ni hade en så lättsam stämning trots att vi var supernervösa, och det roligaste är att ni fångat bilder där vi aldrig ens märkt av er. Ett stort tack för att ni valde att komma till Luleå för att fota vår dag.

Filmen var också så fin, och ni har verkligen fått med känslan i den både före och efter vigseln. Jag är så himla nöjd med din stil på bilderna och allt jobb ni har gjort, och önskar att du/ni bodde närmare oss för ev framtida fotograferingar!

Ida + Petter

bottom of page