• Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2019 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden
Studio på Norra Strandvägen 8, Frösön

Ida & Tobias

SKÄRVÅNGEN 2018-08-18

Jag träffade Ida och Tobias några veckor innan bröllopet för att gå igenom deras planer och ha en liten provfotografering. Det var lite av en utmaning då deras lilla son var med och fick fart på benen och sprang bort i skogen så fort han fick chansen :) Vi lyckades ändå få många fina bilder och bestämde oss för att fota på samma ställe även på bröllopsdagen, denna gången utan barn.

De var så fina och pirriga inför dagen. Idas kompis hade sytt klänningen som var så himla vacker och jag som älskar eucalyptus blev helt kär i hennes håruppsättning. Vigseln och festen skulle äga rum i Skärvången, några mil utanför stan på en familjegård. Vi kom fram lite tidigare och hann fota med rökpatronerna som de hade köpt. Alla borde ha med rökpatroner på sitt bröllop!

Vigseln var borgerlig och Ida överraskade Tobias med en sång, så fint! Vid det här laget hade himlen öppnat sig och skulle inte sluta på resten av kvällen. Men inga sura miner för det. Gästerna klämdes in i ett partytält och porträtten fotades under paraply eller under tak. Bara för att det regnar så behöver det inte förstöra hela dagen och det var fint att se att alla ändå höll humöret uppe och hade roligt, det är ju ändå kärleken som ska firas!

Under minglet smet jag in i lokalen där middagen skulle vara och fotade den otroligt fina och mysiga dukningen. En lada full med ljus och ljusslingor, omaka loppisporslin och gamla ljusstakar. Helt i min smak. När gästerna fick komma till bords var mitt uppdrag slutfört för dagen och jag körde hem till stan igen.