top of page

AVSLAPPNAD PARFOTOGRAFERING I SKELLEFTEÅ

Jag är uppväxt i Skellefteå där större delen av min familj och släkt bor, så jag åker upp och hälsar på lite då och då. I somras när jag var upp hade jag bokat in en parfotografering med min kusin och hans sambo. Vi sågs på en av mina favoritplatser, en superfin björkdunge precis vid älven. Det finns ju inte så himla mycket björkar här i Jämtland (vad jag har sett i alla fall) och jag tycker det blir så himla fint på bild, så jag passar nästan alltid på att fota just där när jag är i Skellefteå!


Vi skapade verkligen magi tillsammans och de var ljuvliga framför kameran. Den perfekta blandningen av skoj och mys som jag vill få fram under en fotografering. Mitt mål är alltid att ni ska känna er avslappnade och att ni kan vara er själva. Det finns inga rätt eller fel eller stela poser som man måste göra, jag guidar er genom hela fotograferingen och ger er samtidigt utrymme att bara vara. På så sätt får vi personliga bilder som speglar vilka ni är samtidigt som vi har kul tillsammans!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page