top of page

Behind the scenes på en parfotografering

Uppdaterat: 14 apr. 2023

Innan man har bokat en fotografering kan det vara svårt att veta hur det går till. Det kanske känns pirrigt eller nervöst. Eller så är man rädd för att man måste posera på ett visst sätt, att man måste veta innan vad man ska göra. Blir det stelt? Tråkigt? Pinsam tystnad, vad gör vi då?


Det är inget konstigt att ha dessa tankar, men jag lovar att det inte kommer bli något av ovanstående! På mina fotograferingar är det känslan och stämningen som är det viktigaste. Ni behöver inte posera och titta in i kameran en endaste gång. Vi kommer att ha superkul tillsammans och jag ger er guidning under hela fotograferingen så ni behöver inte vara rädda att inte veta vad ni ska göra.


Här nedan är från en parfotografering på Frösön i Östersund en underbar sommarkväll i solnedgången. Ungefär så här brukar det oftast gå till på mina parfotograferingar, gravidfotograferingar (inte lika mycket hoppa omkring då förstås!) och bröllop. Fokus ligger på att ha kul, få fram känslorna och visa upp er fina kärlek!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page