Gravidfotograf i Östersund

Uppdaterad: apr 13

Förra sommaren fotade jag Jenny och Richard när de gifte sig på Jamtli i Östersund. Nu väntar de sitt första barn och det var så roligt att ses igen för en fotografering. Det är en av de bästa sakerna som finns med mitt jobb, att få träffa och lära känna så många fina personer och följa deras resa genom livet!


Gravidfotograferingen kände jag direkt att den också skulle hållas på Jamtli, för att knyta an till deras otroligt fina bröllop. Det var så mysigt att vandra omkring där igen och stanna vid de fotoplatser som jag kollat ut tidigare under dagen. Det är precis så här jag ser till att varje fotografering känns, helt avslappnad som att vi bara hänger med varandra och jag tittar på lite när ni myser :)


Vi fick så otroligt många fina bilder som jag knappt får nog av för tillfället!
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2020 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden
Studio på Norra Strandvägen 8, Frösön