top of page

Gravidfotografering i soluppgången

Uppdaterat: 10 mars 2020

När jag bokade tid med Linnea och Erik för att föreviga deras väntan på lilla bebis hade vi hoppats på ett krispigt vinterlandskap. Vädret var dock inte på vår sida så vi fick boka om två gånger innan vi till slut prickade in en dag med uppehåll (och till och med sol!). Det ingår ju alltid kostnadsfri ombokning när man bokar en fotografering hos mig så man behöver aldrig vara orolig över vädret!


Vi bestämde att vi skulle fota i soluppgången så vi möttes i min studio på Frösön tidigt en lördagmorgon så att Linnea kunde prova ut de två klänningarna hon skulle ha på sig. Sedan åkte vi tillsammans ut till de fotoplatser som jag kollat ut några dagar innan. Det blev helt fantastiskt och som vanligt utbrister jag i olika glädjetjut när jag ser hur fint det blir! När vi fotar under vintern så pausar vi såklart med varm filt, rumpvärme i bilen och varm choklad. Att det är kallt en stund gör ju verkligen inget när man har kvar dessa varma minnen :)


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page