top of page

Höstbröllop i Fjällnäs med fjällvandring

I september åkte jag till Fjällnäs Högfjällshotell för att fota Johanna och Magnus höstiga bröllop. De hade från början tänkt fjällvandra tillsammans med alla deras gäster upp till en stuga för att ha en utomhusvigsel där, men då vädret ställde till det lite så fick de tänka om. Istället bestämde de sig för att ha en utomhusvigsel utanför hotellet, men planerade ändå in att de som ville kunde ta en fjällvandring upp till stugan för lite fika, för att sedan gå ner igen för att göra sig i ordning för vigseln. På så sätt kunde de ändå ha med vandringen, något de älskar att göra, på deras bröllopsdag.


Det var jättemånga gäster som ville haka på och tillsammans gick vi upp till fjällstugan, hade en mysig fika och sedan vandrade alla ner igen för att duscha och göra sig i ordning för kvällen. När vi kom ner fotade jag när Johanna och Magnus gjorde sig i ordning och därefter hade vi porträttfotografering i det mest magiska ljuset jag varit med om! Hela Fjällnäs pryddes av höstiga färger, samtidigt som himlen skiftade i mörka regnmoln och gyllene solljus. Det var helt makalöst och dessa bilder kommer nog vara mina favoriter i lång tid framöver.


Efter porträttfotograferingen var det dags för vigsel utanför hotellet och det var så fint och känslosamt. Jag stannade kvar och fotade lite mingel och gruppbilder innan det var dags för mig att säga hejdå. En oförglömlig dag verkligen!Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare