top of page

Kärleksfotografering vid Kung Björns Hög i Uppsala

Uppdaterat: 25 jan. 2023

Jag vill alltid (om det är möjligt) träffa mina brudpar innan the big day! Det blir ännu lättare för mig att dokumentera dagen och det som är speciellt för just er som brudpar om vi har träffats och snackat lite innan. Ett plus i kanten är ju också om vi hinner med en provfotografering, så får ni prova på att stå framför kameran en stund och jag ser hur ni är med varandra. Det brukar alltid vara supermysigt och ett perfekt sätt att lära känna varandra lite mer!


Det kan såklart vara svårt att få till en träff om man bor långt ifrån varandra, men bröllopsdagen brukar såklart flyta på smoothly ändå även om vi inte har setts "på riktigt" innan. Ett videomöte är ju det näst bästa som alltid går att få till oavsett vart man bor :)


Ibland klaffar det dock rätt bra och förra sommaren när jag var nere i Stockholm för att fota ett bröllop passade jag på att göra ett stopp i Uppsala på vägen hem för att träffa Jakob och Kerstin för en liten provfotografering inför deras bröllop som skulle äga rum några veckor senare. Vi sågs vid Kung Björns Hög i Uppsala och det blev så fint!


Även om man inte ska gifta sig så finns det alltid tillfälle att fira sin vardagskärlek med en parfotografering. De flesta har nog bara selfies eller platta mobilbilder på sig och sin partner, men det är en helt annan grej att faktiskt boka en riktig fotografering. Ni får fokusera helt på varandra, mysa, kramas och ha kul. Make a day of it och ät på restaurang efteråt, ta in på hotell, gå på spa eller något annat som ni gillar så har ni en dag helt för er själva i kärlekens tecken!


Oavsett om det är inför ert bröllop eller en vanlig parfotografering så kan det se ut ungefär så här:

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page