top of page

Personliga företagsporträtt i Östersund

Som företag behöver man visa upp vem man är. Oavsett om man är ett litet företag eller ett stort företag så är det viktigt att visa ett ansikte och vem man är. Potentiella kunder vill gärna veta vem som står bakom ett företag som de funderar på att anlita så det är bara fördelar att ha proffsiga bilder att visa upp! Att dessutom göra bilderna personliga för just ditt företag och visa vad du är expert på gör att du stärker ditt varumärke och sticker ut mer bland de klassiska porträtten mot vit bakgrund.


En företagsfotografering (eller personal branding bilder eller varumärkesbilder eller vad man vill kalla det) hos mig går till på följande sätt:

- Du hör av dig med en bokning och berättar lite om dina tankar och önskemål kring fotograferingen.

- Vi bokar in en tid och en plats (vi kan ses på din arbetsplats, utomhus, på ett café eller annan passande plats).

- Vi går igenom upplägget för fotograferingen, vad bilderna ska förmedla och har du några speciella önskemål eller inspirationsbilder får du jättegärna dela med dig av det.

- Vi ses för fotografering på utvald plats och jag hjälper dig/er genom hela processen för att ta fram bilder som ger rätt känsla, budskap och personlighet.

- De bästa bilderna redigeras lätt och du får tillgång till ett galleri där du i lugn och ro kan välja ut vilka bilder du vill ha.

- Använd bilderna på dina sociala medier, hemsida och andra plattformar för att stärka ditt varumärke, relationen med följare och kunder!


Jag fick äran att fota den fantastiska Sandra Bagge till hennes företag och vi möttes upp på ett café för att ta ett gäng härliga bilder som passar just henne. Hon jobbar bland annat med att illustrera och hjälpa andra med sociala medier, så det var självklart att pennor, dator och surfplatta skulle vara med på bild. Vi valde ett café för att få en lite mer avslappnad stämning och här är resultatet:コメント


bottom of page