top of page

PERSONLIGT BRÖLLOP MED UTOMHUSVIGSEL I ETT BLÅSIGT SKÅNE

Christine och Niklas gifte sig utanför Landskrona i Hilleshögs dalar. En stor del av Christines familj är från USA så det var en härlig blandning av amerikanskt och svenskt genom hela dagen.


Vi började vår fotografering med en first look följt av porträtt. Det blåste kraftiga vindar och hängde regn i luften, men vi körde på ändå. Jag hade kollat upp några bra platser att fota på (efter några tips och önskemål från brudparet) vid havet, men hade en backup i skogen ifall de kände att det blåste för mycket. Eftersom havet och vatten är viktigt för Christine så ville hon att vi fotade där trots att det blåste så mycket och de höll ut bra i den starka vinden! Lätt värt det att trotsa vädret, för platsen var magisk och det blir ju en sån härlig känsla i bilden när klänning, slöja och hår får röra sig med vinden.


Vigseln hade de planerat att ha utomhus och även här trotsade de vädret och skippade plan B för att göra det på det sätt som de allra helst ville. Trots starka vindar och regnet som kom så var det bara glada miner, kärlek och härlig stämning. Precis som det ska vara och brudparet fick göra det på sitt eget sätt :)


Efter vigseln var det dags att åka till brudens mormors hus där middag och fest skulle vara. Hennes morfar tillverkade stugor och lokalen han höll till i stod kvar på tomten bakom huset. Brudparet hade jobbat på jättebra för att fixa i ordning där och göra det till sitt. Bruden hade målat jättefint på väggar och golv, borden var egentillverkade och all pynt och dukning var så fin med riktig hemtrevlig känsla. De hade en gin-bar med flera olika sorter där gästerna kunde blanda sina egna G&T's och till middag serverades en härlig grillbuffé.


I middagspausen när vi egentligen hade tänkt fota i solnedgången passade vi på att ta lite gruppbilder och fota i brudens mormors trädgård för att föreviga lite av den miljön. Även om solen inte är framme så kan man ta den pausen och fota lite ändå, det blir oftast en riktigt härlig stund. När alla återgick till middagen för jag klar för dagen och rullade hem till min syster där jag fick övernatta över helgen.


Så fin dag och även om det var kallt och blåsigt så minns man bara all glädje och kärlek, alla fina och personliga detaljer, att brudparet kunde genomföra dagen precis som de önskade och den sköna blandningen av två olika familjer och kulturer som slogs samman!Comments


bottom of page