top of page

Sommarbröllop i Östersund med vigsel i Frösö kyrka

Sanna och Adrian gifte sig en underbar sommardag i Östersund. De hade flyttat fram sitt bröllop på grund av pandemin så det var extra härligt att de äntligen skulle få gifta sig! Jag började dagen hos tjejerna som gjorde sig i ordning på Frösö park. Stämningen var på topp, men också väldigt pirrig. Som det ska vara :)


De hade sin vigsel ganska sent på dagen så vi hade hela porträttfotograferingen innan vigseln för att ha gott om tid att ta de bilder vi ville ha. De hade med sig rökpatroner till gruppbilderna vilket gav riktigt härliga bilder!


Vigseln var i Frösö kyrka och därefter bar det av till Rödöns bygdegård för mingel, middag och fest. Alla gäster fick komma på plats först och sist anlände Sanna och Adrian med pompa och ståt. Rök, såpbubblor, konfetti och peppig musik som verkligen satte stämningen för resten av kvällen.


Kvällen fortsatte med underbar mat från Nästgårds, egen öl, roliga tal, spex av toastmasters och brudgummen som skrivit en egen låt till sin nyblivna fru. En riktig sommarhit som finns att lyssna på här: https://open.spotify.com/track/4XOoeBiUqUqWvn0BeU8EJx?si=4751ea6eefe04ec5
댓글


bottom of page