top of page

Sommarbröllop på Jamtli

Uppdaterat: 12 apr. 2021

I juni 2019 gifte sig Jenny och Richard på Jamtli i Östersund. Världens mysigaste plats! Jag dök in på deras hotellrum på Clarion mitt i förberedelserna och pirret. Efter att allt satts på plats och gänget skålat en sista gång åkte vi till Jamtli för att ta porträtten innan vigseln. Vi vandrade runt bland gamla byggnader, staket, lummiga stigar och får. Jag rekommenderar alltid minst en timme till porträtten och denna dag är ett ypperligt exempel på varför. Ingen stress, brudparet kan slappna av, vi hinner med allt vi har tänkt och de kan på ett helt annat sätt ta in vad som faktiskt händer!


Vigseln hade de i kapellet på Jamtli, precis lagom stort för att rymma alla gäster. Det var känslosamt, avslappnat, många skratt och tårar. Precis som det ska vara! När de kom ut blev de överraskade av konfettikanoner (Jenny lite väl mycket då hon fick det mesta i huvudet!) och det resulterade i några av de bästa bilderna från dagen.


Att ha hela sitt bröllop på Jamtli är ju faktiskt helt perfekt, då det bara var en kort promenad från kapellet till Brunflologen där festen skulle hållas. De hade ordnat med ett jätteroligt fotobås med alla möjliga sorters rekvisita där gästerna kunde turas om mellan bubblet och snittarna. När det var dags för middagen att börja så åkte jag hemåt, helt varm inombords av detta idylliska bröllop!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page