top of page

SOMRIG GRAVIDFOTOGRAFERING I HACKÅS

Som fotograf är det bästa som finns när en kund kommer tillbaka och vill fotas igen! Att få följa med på livets olika händelser och dokumentera det är så underbart. Anna-Linnéa är en jättefin återkommande kund som jag har fotat vid två tillfällen när hon väntat barn. Första gången finns att se här.


Andra gången kom hon och hennes familj ut till mig i Hackås och vi fotade på några av mina absoluta favoritplatser; en äng med vilda blommor och på vår egen lägda med utsikt mot sjön och fjällen. Båda två bara några stenkast från vårt hus. Bokar man en gravidfotografering hos mig och vill komma hit till Hackås så möts vi först hos mig där du kan titta på alla klänningar som finns att låna, prova hur mycket du vill och välja ut två stycken till fotograferingen. Sedan åker vi till någon av de platser som jag sett ut inför vår fotografering. Vart vi fotar beror på vilken årstid det är, men oftast en skog, på en äng, vid vattnet eller en vacker utsikt!


Mer info om hur en gravidfotografering går till finns att se här.Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page