top of page

Tips till bröllopsfesten

Alla bröllop är olika och man ska såklart göra det man själv tycker är kul och som passar vem ni är som personer. Förmodligen är det första gången ni planerar ett bröllop och när det finns oändligt med möjligheter så kan det vara svårt att veta hur man ska lägga upp kvällen. Kanske får ni också hjälp av en toastmaster/toastmadame som fixar med schemat för kvällen, men de tar ju säkert emot önskemål från er :)


Här kommer några tips på saker man kan göra för att få en rolig fest!


↠ Ska ni ha en spellista på t ex Spotify som spelar musik för dansgolvet, tänk på att ha en blandning som passar alla gäster. Det blir sällan bra om gästerna själv får gå fram till datorn/telefonen och lägga in låtar under kvällen så se till att ha den perfekta spellistan redan från start! Kanske be era gäster önska låtar veckan innan som ni kan lägga in?


↠ Fixa en mysig loungehörna för de som inte gillar att dansa. T ex soffor, kuddar och filtar på golvet eller bänkar beroende på vilken feeling ni vill ha. Några sällskapsspel kanske?


↠ Vill ni att dansgolvet ska dra igång ordentligt kan ni starta med en superhit och konfettikanoner för att peppa igång alla gäster.Ha varsin signaturdrink i baren (om ni har en bar) som gästerna kan beställa under kvällen.Har ni band eller DJ kan gästerna få önska låtar så blir de extra pepp på att dansa.


↠ Ha en rolig överraskning under kvällen, t ex en dans, allsång, att gästerna ska byta plats med varandra, bjud på shots eller något annat som är passande för er.


↠ Säkra kort för att få igång mingel och snack mellan gästerna vid bordet: festprogram med bingo, snapsvisor och rolig fakta om er och gästerna eller små lappar med knäppa uppdrag till varje gäst.


↠ Sitter ni vid ett eget bord (honnörsbordet) kan ni ställa två tomma stolar framför er så att gäster kan komma fram och prata med er under kvällen.


↠ Det viktigaste: Slappna av och ha kul, gör kvällen till er egen, njut, kramas, skratta och ha the time of your lives med era gäster!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page