top of page

FAMILJÄRT SOMMARBRÖLLOP I ÅS, ÖSTERSUND

Britta och Stefan planerade ett stort bröllop tillsammans med vänner och familj med vigsel i Ås kyrka och fest i en lada på Frösön. När pandemin kom blev de dock tvungna att tänka om och valde att dela upp deras bröllop i två delar. Ett litet och intimt bröllop med familjen sommaren 2021 och sen en stor bröllopsfest med bonus-vigsel tillsammans med alla vänner sommaren 2022 (förutsatt att pandemin skulle tillåta det). De hade bokat fotografering en hel dag, men eftersom att själva bröllopet skulle bli så litet så bestämde vi att de skulle dela upp fotograferingstimmarna; några timmar på deras bröllopsdag och resten till festen.

Bröllopet blev verkligen lyckat och det var en supermysig dag. Regnet hängde i luften när vi började fota, men sen sprack det upp och efter vigseln fick vi till och med lite sol. Till vigseln i Ås kyrka anslöt sig några av deras vänner och sen firades det tillsammans med deras närmsta familjer.

Trots att deras planer blev inställda, ändrade och justerade så fick de ändå en fantastisk bröllopsdag och på detta sätt så kommer de ju att få fira två gånger om. Perfekt ju!

bottom of page