gravidfotograf-ostersund.jpg
logga-test2.png
web-3478.jpg

GRAVIDFOTOGRAF I ÖSTERSUND

Välkommen hit..

..och grattis till att ni snart ska få en sprillans ny familjemedlem! Tänk vad häftigt det är att vänta barn, att skapa ett helt nytt liv. Kvinnokroppen är fantastisk och det om något är ju värt att föreviga med vackra bilder. När du bokar en gravidfotografering hos mig är det inte bara en snabb och opersonlig träff för att ta några bilder. Jag vill ge dig en mysig upplevelse där du får stanna upp och njuta av stunden, där du kan slappna av och ha roligt. Du och din partner får gosa tillsammans och föreviga denna tiden då ni längtar efter den lille som bor i magen. Du får tillgång till min samling med vackra klänningar som du självklart får prova innan vi börjar fota. Under fotograferingen fokuserar jag på känsla och naturliga poser så att du ska känna dig bekväm och är din partner med får ni mysa loss tillsammans och bara vara!

Bokningsformulär finns längst ner på sidan.

image-60.jpg

Amanda är otroligt proffsig och skicklig bakom kameran! Hon har förmågan att se ljus, motiv och bakgrund på ett så himla fint sätt och fångar verkligen det där ”lilla extra”. Hon får en att känna sig trygg och bekväm framför kameran. Rekommenderar henne till 100 %!

Hanna + Jonas

gravidfotograf-ostersund-hogupplost.jpg

You are the best thing I have ever waited for.

Du förtjänar att unna dig en mysig och rolig upplevelse!

AVSLAPPNAT OCH ROLIGT

 

När du fotas hos mig blir det inga stela poser eller obekväma tystnader. Vi har kul tillsammans och jag hjälper dig självklart med hur du ska stå eller gå. Nästan alla är lite nervösa innan, men jag får alltid höra efteråt att det var avslappnat och lättsamt.

Jag pratar med dig hela tiden (om jag inte pratar så tjuter jag nog av lycka över hur fint det blir!), så det finns ingen risk för pinsamma tystnader. Se det mer som en mysig grej där du kan njuta av stunden och ha kul!

UTLÅNING AV KLÄNNINGAR

 

Jag erbjuder utlåning av vackra klänningar i jordnära färger och med en bohemisk touch.

De flesta klänningar passar för alla oavsett storlek. De är mjuka och stretchiga, men går även att nåla in om de är för stora.

Det ingår två ombyten till din fotografering och du får i lugn och ro prova ut de du vill låna innan det är dags att fota.

MYSIGA FOTOPLATSER

 

De platser vi fotar på är noga utvalda av mig för att ge rätt stämning, ljus och färger. Jag åker ofta flera gånger och kikar på platsen innan det är dags att fota så att jag är säker på att bilderna blir så fantastiska som möjligt! En mysig tallskog, äng med högt gräs och björkar är miljöer som jag älskar.

Har du önskemål på någon typ av miljö som du gillar lite extra så är det bara att säga till så kollar jag upp det!

web-2470.jpg

Varm, genuin och personlig fotografering. Vi fick en bra känsla direkt. Fångade känslorna perfekt och skapade otroligt fina bilder med omgivningarna och ögonblicken. Rekommenderar verkligen Amanda!

Catherina + Kenneth

SVAR PÅ DINA FRÅGOR
web-7099.jpg

Amanda är en mycket proffsig, trevlig och avslappnad fotograf som tar fantastiska bilder. Rekommenderas varmt!

Tove + Steffen

INLÄGG FRÅN BLOGGEN
gravidfotograf-ostersund-4.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING PÅ FRÖSÖN

gravidfotograf-jamtland-10.jpg

HÖSTIG GRAVIDFOTOGRAERING

fotograf-ostersund-10.jpg

FOTOGRAFERING

PÅ JAMTLI

web-6766.jpg

Amanda har varit toppen från första kontakten. Hon är väldigt lättsam att ha att göra med och går in för sitt jobb till 100%. Hon får er att känna er bekväma framför kameran.
Hon rekommenderas varmt!

Linda + Peter

BEHIND THE SCENES PÅ EN FOTOGRAFERING

 

Här kan du se hur en fotografering hos mig går till. Mysiga platser, fikapauser, väldigt avslappnat och många skratt. Jag vill ge dig en fin och rolig upplevelse där du för en stund kan glömma bort eventuella krämpor och en stressig vardag och istället ha riktigt kul och fokusera på det fantastiska i att du bär på den viktigaste personen i ditt liv!

DIN INVESTERING
1-1,5 timmes fotografering

Två ombyten av gravidklänningar

Noggrant utvald fotoplats för vackra bilder

Personligt webbgalleri med bilder för urval

7 digitala bilder högupplösta för fri användning

1 fine art förstoring 30x40cm

Ingår: fri ombokning vid dåligt väder, guide inför din fotografering, scouting av fotoplats som passar årstid och klädsel, konsultation vid val av kläder, guide inför fotograferingen samt frakt för bilder.

4 500 kr

web-2529.jpg
034A0368.jpg
BOKNINGSFORMULÄR

Fyll i dina uppgifter här i formuläret så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag bokar bara in ett fåtal gravidfotograferingar i månaden för att kunna lägga så mycket tid som möjligt på varje fotografering och skapa de bästa bilderna för dig.

Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Har du inte fått svar, dubbelkolla i skräpposten så det inte hamnat där eller skicka ett mail till mail@amandafreskgard.com

Tack för ditt meddelande! Jag återkommer så snart som möjligt.

034A5279.jpg
web-4928.jpg
web-2377.jpg