• Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2020 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden
Studio på Norra Strandvägen 8, Frösön

Gravidfotograf i Östersund

Tänk vad häftigt det är att vänta barn, att skapa ett helt nytt liv. Kvinnokroppen är fantastisk och det om något är ju värt att föreviga med vackra bilder. När du bokar en gravidfotografering hos mig är det inte bara en snabb och opersonlig träff för att ta några bilder. Jag vill ge dig en mysig upplevelse där du får stanna upp och njuta av stunden. Du får tillgång till min samling med ett 20-tal olika outfits som du självklart får prova innan vi börjar fota. Under fotograferingen fokuserar jag på känsla och naturliga poser så att du ska känna dig bekväm och som den vackra och starka kvinna du är!

Bokningsformulär finns längst ner på sidan.

"Amanda är otroligt proffsig och skicklig bakom kameran! Hon har förmågan att se ljus, motiv och bakgrund på ett så himla fint sätt och fångar verkligen det där ”lilla extra”. Hon får en att känna sig trygg och bekväm framför kameran och tvekar inte för att ge sig ut i tex djupsnö för att få den perfekta bilden. Rekommenderar henne till 100 %!"

Hanna

Din gravid-fotografering hos mig..

- OMSORGSFULLT UTVALDA PLATSER SOM PASSAR KUND OCH KLÄDSEL

- NATURLIGA OCH BEKVÄMA POSER SOM KÄNNS BRA FÖR DIG

- MÅNGA VACKRA GRAVIDKLÄNNINGAR ATT VÄLJA MELLAN

- MÖTE I MIN STUDIO FÖR FIKA OCH OMBYTE I LUGN OCH RO INNAN FOTOGRAFERINGEN

- SNABB LEVERANS AV BILDER (FÄRDIGT GALLERI FÖR URVAL INOM EN VECKA)

- REDIGERADE BILDER SOM LEVERERAS BÅDE LÅG OCH HÖGUPPLÖSTA

- EN ROLIG OCH AVSLAPPNAD STUND TILLSAMMANS!

"Superduktig! Jag var jättenervös innan, men det kändes helt naturligt att stå framför kameran när Amanda fotar."

Linda

Hur bokar man?

Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt med förslag på lediga datum. Jag rekommenderar att höra av sig i god tid (kring v. 20-23) för att vi ska kunna hitta ett datum som passar.

När ska man fota?

Vanligast är att man har fotograferingen mellan v. 25-35 då man fått en fin och rund mage. Men det är väldigt individuellt och det viktigaste är att det känns bra för dig.

Hur går fotograferingen till?

Vi fotograferar i ca 1-1,5 timme (lite kortare under vintertid så du slipper stå ute i kylan mer än nödvändigt). Jag guidar dig igenom fotograferingen och ger tips på hur du ska stå, sitta eller gå. Jag undviker stela poser och vi gör bara det som känns naturligt för dig. Är det kallt ute tar vi många pauser med jacka eller filt och du får låna värmepåsar av mig att lägga i fickorna och innanför kläderna.

Kläder

Jag har investerat i många vackra gravidklänningar att låna ut under fotograferingen. När du hör av dig med en bokning så skickar jag en länk till ett galleri med bilder på alla klänningar. Innan fotograferingen är du välkommen till min studio för att prova ut dina favoriter.

 

Vill du hellre ha egna kläder går det självklart bra. Välj då gärna något som är enfärgat och inte så starka färger. Om din partner och/eller barn ska vara med på bilderna är det jättebra om de också har ljusa och enfärgade kläder som matchar dina.

Fota året runt?

Självklart går det jättebra att fota året om! På vintern blir det otroligt vackra bilder bland de snötäckta landskapen och kylan är absolut inga problem. Jag tar alltid med mig värmepåsar som går att lägga innanför kläderna, plus en massa gosiga filtar som du kan få pausa med när det känns kallt. Eftersom att alla klänningar jag lånar ut är hellånga så går det jättebra att ha rejäla skor och tights eller strumpbyxor under för att hålla värmen. Jag har fotat i -15 och det har gått jättebra!

Mellanperioderna (okt-nov och mars-maj) kanske ser tråkiga ut vid första anblick, men hittar man rätt plats och fotar i rätt ljus så får man jättefina bilder även den tiden på året. Jag har några favoritplatser som jag använder mig av och spanar alltid efter nya som passar för säsongen!

Plats och väder

Jag har några favoritplatser jag brukar använda mig av när jag fotograferar, men jag gillar att variera mina bilder och håller alltid utkik efter nya platser som passar kunden och klänningen. Är vädret jättedåligt (regn/vind/snöstorm) den dagen vi har bokat in så bokar vi om till en annan dag så att du kan få de bästa möjliga bilderna.

Efter fotograferingen.

Inom en vecka efter fotograferingen får du tillgång till ett webbgalleri där du i lugn och ro kan välja ut vilka bilder du vill beställa. De utvalda bilderna skickas högupplösta via mail inom en vecka. Därefter skickar jag en faktura via mail. Förstoringar levereras inom två veckor efter färdigt urval.

Din investering

1-1,5 TIMMES FOTOGRAFERING

TVÅ OMBYTEN AV GRAVIDKLÄNNINGAR

MINST TVÅ OLIKA FOTOPLATSER FÖR VARIATION

PERSONLIGT WEBBGALLERI MED BILDER FÖR URVAL

7 DIGITALA BILDER HÖGUPPLÖSTA FÖR FRI ANVÄNDNING

1 FINE ART FÖRSTORING 30x40 CM

 

Ingår: fri ombokning vid dåligt väder, guide inför din fotografering, scouting av fotoplats som passar kund och klädsel, konsultation vid val av kläder samt frakt för bilder.

2 995 kr

Det lilla extra

Vill du att dina bilder verkligen ska sticka ut och få det där lilla extra så erbjuder jag även tillägg av levande blommor i form av en vacker krans!

Jag samarbetar med en jätteduktig florist som skapar varje krans specifikt till varje fotografering så att färgerna ska passa med dina utvalda klänningar.

Blomsterkrans - 500 kr

Bokningsformulär

Fyll i dina uppgifter här i formuläret så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag bokar bara in ett fåtal gravidfotograferingar i månaden för att kunna lägga så mycket tid som möjligt på varje fotografering och skapa de bästa bilderna för dig.

Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Har ni inte fått svar, dubbelkolla i skräpposten så det inte hamnat där eller skicka ett mail till mail@amandafreskgard.com

Vill du lägga till det lilla extra?