034A2369.jpg

Gravidfotograf i Östersund

Välkommen hit och grattis till att ni snart ska få en sprillans ny familjemedlem! Tänk vad häftigt det är att vänta barn, att skapa ett helt nytt liv. Kvinnokroppen är fantastisk och det om något är ju värt att föreviga med vackra bilder. När du bokar en gravidfotografering hos mig är det inte bara en snabb och opersonlig träff för att ta några bilder. Jag vill ge dig en mysig upplevelse där du får stanna upp och njuta av stunden, där du kan slappna av och ha roligt. Du och din partner får gosa tillsammans och föreviga denna tiden då ni längtar efter den lille som bor i magen. Du får tillgång till min samling med vackra klänningar som du självklart får prova innan vi börjar fota. Under fotograferingen fokuserar jag på känsla och naturliga poser så att du ska känna dig bekväm och är din partner med får ni mysa loss tillsammans och bara vara!

Bokningsformulär finns längst ner på sidan.

"Amanda är otroligt proffsig och skicklig bakom kameran! Hon har förmågan att se ljus, motiv och bakgrund på ett så himla fint sätt och fångar verkligen det där ”lilla extra”. Hon får en att känna sig trygg och bekväm framför kameran och tvekar inte för att ge sig ut i tex djupsnö för att få den perfekta bilden. Rekommenderar henne till 100 %!"

Hanna

Du förtjänar verkligen att unna dig en mysig och rolig upplevelse!

Avslappnat och roligt

När du fotas hos mig blir det inga stela poser eller obekväma tystnader. Vi har kul tillsammans och jag hjälper dig självklart med hur du ska stå eller gå. Nästan alla är lite nervösa innan, men jag får alltid höra efteråt att det var avslappnat och lättsamt.

Jag pratar med dig hela tiden (om jag inte pratar så tjuter jag nog av lycka över hur fint det blir!) och ger möjlighet till pauser med fika. Se det mer som en mysig grej där du kan njuta av stunden och ha kul!

Mysiga fotoplatser

De platser vi fotar på är noga utvalda av mig för att ge rätt stämning, ljus och färger. Jag åker ofta flera gånger och kikar på platsen innan det är dags att fota så att jag är säker på att bilderna blir så fantastiska som möjligt! En mysig tallskog, äng med högt gräs och björkar är miljöer som jag älskar. Ofta kan platserna se tråkiga ut vid första anblick, men även dött brunt gräs kan faktiskt bli helt fantastiskt på bild!

Har du önskemål på någon typ av miljö som du gillar lite extra så är det bara att säga till så kollar jag upp det!

Vackra klänningar

Jag erbjuder utlåning av vackra klänningar i jordnära färger och med en bohemisk touch. Utöver det kan du välja att lägga till en magisk blomsterkrans av färska blommor för lite extra wow-effekt!

De flesta klänningar passar för alla oavsett storlek. De är mjuka och stretchiga, men går även att nåla in om de är för stora.

"Superduktig! Jag var jättenervös innan, men det kändes helt naturligt att stå framför kameran när Amanda fotar."

Linda

FAQ

Kom och ha kul med mig!

Här kan du se hur en fotografering hos mig går till. Mysiga platser, fikapauser, väldigt avslappnat och många skratt. Jag vill ge dig en fin och rolig upplevelse där du för en stund kan glömma bort eventuella krämpor och en stressig vardag och istället ha riktigt kul och fokusera på det fantastiska i att du bär på den viktigaste personen i ditt liv!

Din investering

1-1,5 TIMMES FOTOGRAFERING

TVÅ OMBYTEN AV GRAVIDKLÄNNINGAR

NOGGRANT UTVALD FOTOPLATS FÖR VACKRA BILDER

PERSONLIGT WEBBGALLERI MED BILDER FÖR URVAL

10 DIGITALA BILDER HÖGUPPLÖSTA FÖR FRI ANVÄNDNING

1 FINE ART FÖRSTORING 20x30 CM

 

Ingår: fri ombokning vid dåligt väder, guide inför din fotografering, scouting av fotoplats som passar årstid och klädsel, konsultation vid val av kläder samt frakt för bilder.

3 700 kr

Blomsterkrans

Vill du att dina bilder verkligen ska sticka ut och utstråla lite extra magi så erbjuder jag även tillägg av levande blommor i form av vackra blomsterkransar!

Jag samarbetar med en jätteduktig florist som skapar varje krans specifikt till varje fotografering så att färgerna ska passa med dina utvalda klänningar.

Blomsterkrans - 500 kr

Bokningsformulär

Fyll i dina uppgifter här i formuläret så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag bokar bara in ett fåtal gravidfotograferingar i månaden för att kunna lägga så mycket tid som möjligt på varje fotografering och skapa de bästa bilderna för dig.

Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Har ni inte fått svar, dubbelkolla i skräpposten så det inte hamnat där eller skicka ett mail till mail@amandafreskgard.com

SEMESTER

V.33-34 har jag semester och kommer inte kika på mailen lika frekvent. Har ni ett akut ärende kan ni skicka ett sms till 073 83 95 480, annars återkommer jag så snart jag börjar jobba igen!

Lägg till lite extra magi!
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2020 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden
Studio på Norra Strandvägen 8, Frösön