top of page

SOMMARBRÖLLOP I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

När Emilia och Christian mailade mig och berättade om deras skärgårdsbröllop på Norröra föll jag pladask direkt. Vigsel och fest skedde på samma ö där de spelade in delar av Saltkråkan och det var verkligen idylliskt. För att ta mig dit flög jag till Stockholm, åkte två olika bussar och till slut en liten ångbåt ut till ön. Där möttes jag av Emilia som visade mig runt på den lilla ön och jag kände direkt att detta bröllop skulle bli magiskt. 

 

Jag var med från förberedelserna på morgonen fram till festens start och det var en solig och varm sommardag. Det var en härligt avslappnad stämning hela dagen och det var så mysigt att hela bröllopet ägde rum på ön, vilket gjorde att man bara kunde gå mellan de olika delarna. Det är förresten ett bra tips också, att försöka ha boende, vigsel och fest så nära varandra som möjligt för att underlätta både för er som brudpar och för gästerna.

 

Vigseln skedde i ett litet kapell som precis rymde alla deras gäster och festen hade de i en trädgård som de hade dekorerat helt underbart! När festen började drog jag mig undan till min lilla stuga som jag skulle bo i över natten, men vid solnedgången gick jag tillbaka och hämtade dem för att ta några sista bilder i den underbara solnedgången.

Tack för det sätt du fångade vår dag, varenda bild är ju så fin!!! Du är inte bara en grym fotograf, du är även en fantastisk person. Rekommenderar dig varmt till vem som helst.

Emilia + Christian

bottom of page