top of page

MIDSOMMARBRÖLLOP PÅ FRÖSÖN

Emma och Magnus bokade mig 1,5 år innan deras bröllop (vilket var ett smart drag då jag senare fick många förfrågningar angående samma datum). Min man Markus var även med och filmade och vi hade så himla kul tillsammans allihop! Vi anslöt oss till tjejerna på förmiddagen som gjorde sig i ordning på Frösö Park (perfekt rum för förberedelser då det är mycket fönster och neutrala färger på väggarna). Magnus hade skrivit ett brev till Emma som hon läste upp tillsammans med sina systrar, en så himla fin stund.

Vi hade first look i min favoritskog på Frösön och känslorna flödade, finns väl inget finare! Vi myste i skogen, fotade och filmade tills det var dags att åka till Frösö kyrka där de skulle gifta sig. Även i kyrkan var det många känslor och det är så fint att se brudparen vara så älskade av sina nära och kära.

Efter vigseln fotade porträtt en stund igen medan gästerna rörde sig mot festlokalen. Under minglet serverades tårta och bubbel och sedan var det dags för middag inne i ladan. De hade dekorerat så otroligt fint där inne med spetsdukar, gammalt porslin och vilda sommarblommor.

Maten varvades med tal, tårar, skratt och sång medan jag och Markus smög runt i lokalen för att fånga allt. Under kvällen hade det börjat mulna, men precis innan vi skulle åka sprack himlen upp så att vi kunde få vackra bilder i golden hour! Mitt och Markus uppdrag avslutades med första dansen och sedan lämnade vi festen att fortsätta in i natten. Filmen finns att se nedanför bildgalleriet.

Emma & Magnus bröllopsfilm
gjord av Markus Freskgård
bottom of page