top of page

INTIMT SOMMARBRÖLLOP PÅ FRÖSÖN MED PICKNICK PÅ STRANDEN

Jennifer och Rasmus hade egentligen planerat ett stort bröllop i slutet av sommaren 2020, men eftersom Corona-pandemin härjade blev de tvungna att tänka om. De bestämde sig istället för att ha ett litet bröllop tidigare på sommaren (då de ändå skulle komma upp till Jämtland på semester) och bara ha närmsta familjen närvarande. De väntade dessutom barn så kärleken och den mysiga stämningen flödade verkligen under hela dagen!

Vi började med en first look på en av mina favoritplatser på Frösön, en supermysig skog som är fantastisk att fota i. Porträtten tog vi också i skogen och på en äng med utsikt över sjö och fjäll. En fördel med små bröllop är att det oftast inte är något tajt tidsschema så man behöver verkligen inte stressa sig igenom fotograferingen. Vi hade så roligt tillsammans och vädret var perfekt för att bara åka runt, stanna till på fina platser och spendera en stund där tillsammans.

Vigseln hade de i Frösö kyrka och därefter åkte vi till Bynäset (ett friluftsområde på Frösön i Östersund) där de hade planerat att ha en bröllopspicknick. Så mysigt! Mat och tårta var beställt från Elvebäcks, ett fantastiskt bageri och konditori i stan!

Jennifer och Rasmus hade sin första dans på stranden och innan jag åkte hem för dagen tog vi bilder på dem i deras vandringsutrustning eftersom de skulle spendera bröllopsnatten till fjälls. En helt fantastisk dag!

bottom of page