top of page

MYSIGT SOMMARBRÖLLOP PÅ JAMTLI 

Jag mötte upp Jenny och Richard på deras hotellrum där de gjorde sig i ordning. För ovanlighetens skull var faktiskt bruden klar före brudgummen! De fixade det sista, skålade i bubbel och sen åkte vi till Jamtli för att ta porträtten. Det var en helt perfekt sommardag och vi hade gott om tid innan vigseln så vi kunde strosa runt och ta bilder i lugn och ro. Till och med så att vi hann gå och hälsa på fåren som de hade i hagen alldeles bredvid kapellet.

Vigseln var i kapellet på Jamtli, så mysigt och precis så att gästerna fick plats. När Jenny och Richard kom ut överraskade deras vänner dem (och mig!) med konfettikanoner. Det blev så härliga bilder av deras reaktioner av att precis ha blivit gifta och firas ordentligt av deras närmaste!

Festen hade de i Brunflologen och de hade pyntat så himla fint där inne. Utanför var det mingel och ett fotobås där de flesta av gästerna hängde för att ta roliga bilder med all rekvisita. Vi tog några sista gruppbilder innan det var dags för mig att avvika och middagen att ta vid.

Det var verkligen bra planerat av dem att ha både vigsel och fest på samma ställe, speciellt på Jamtli som är så mysigt och kryllar av bra fotoplatser. Har man inte så många gäster så är det ju inga problem att få plats med alla i det lilla kapellet. 

Vi vill tacka dig för att du förevigade vår dag och skapade bilder och ögonblick som överträffade alla våra förväntningar! Vi är så nöjda och glada - du är bäst!

Jenny + Richard

bottom of page