top of page
fotograf-amanda-freskgard.jpg

FOTOGRAF
AMANDA FRESKGÅRD

PARFOTOGRAF I ÖSTERSUND

MED FOKUS PÅ ÄKTA KÄNSLOR OCH DET SOM ÄR NI!

Det är jag som är Amanda, en fotograf som älskar gapskratt, glädjetårar, mysiga kramar, spontanitet och äkta känslor. Jag fångar er på bild precis som ni är, hjälper er att slappna av, är er kompis och gör fotograferingen jäkligt kul. I’m all for the kasta-bak-huvudet-vem-bryr-sig-om-jag-får-dubbelhaka-skrattet, frihetskänslan i att springa över en sommaräng, spänningen i att följa en okänd stig i skogen, road trips och att sjunga högt i bilen, det stora i det lilla och er fantastiska kärlekshistoria. För även om det bara är en sketen tisdag så är er kärlek värd att firas och dokumenteras, precis så fantastisk som den ju faktiskt är!

Läs mer om mig här >>

web-3478.jpg
ER FANTASTISKA KÄRLEK FÖRTJÄNAR ATT DOKUMENTERAS

AVSLAPPNAT OCH ROLIGT

När ni fotograferas hos mig blir det inga stela poser eller obekväma tystnader. Vi har kul tillsammans och jag hjälper er att ta fram det naturliga. Istället för att jag ber er posa på ett specifikt sätt så får ni enkla och roliga instruktioner av mig som ni får tolka helt fritt. På så sätt får vi fram det som är NI!

Jag pratar med er hela tiden (om jag inte pratar så tjuter jag nog av lycka över hur fint det blir!), så det finns ingen risk för pinsamma tystnader :)

EN UPPLEVELSE

 

Jag vill ge er en härlig upplevelse och visa att det faktiskt kan vara riktigt kul att bli fotograferad. Ni får spendera lite extra mysig quality time tillsammans (med mig som ert tredje hjul!) och känna er ännu mer kära i varandra. Vill ni ha picknick, gå och köpa glass, käka pizza och dricka vin, bara strosa runt vid sjön eller någon annan kul aktivitet som är specifikt för er så är jag up for anything!

 

Se det hela mer som en härlig dejt ni är på tillsammans där ni också får fina bilder efteråt. Hur bra!?

INNAN OCH EFTER

 

Innan fotograferingen får ni såklart info om hur det hela går till, men också en liten klädguide på vad ni kan ha på er under fotograferingen. Vi kan tillsammans komma överens om plats för fotograferingen (om ni t ex har ett favvo-ställe eller en aktivitet som ni gärna vill göra medan vi fotar) eller så kollar jag upp något passande!

Efter fotograferingen redigerar jag de bästa bilderna och skickar till er i ett galleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill köpa.

FAQ

SVAR PÅ ERA FRÅGOR
ER INVESTERING
web-1270.jpg
fotograf-amanda-freskgard-13.jpg
1 timmes fotografering

Kläd- och infoguide inför fotograferingen

Personligt webbgalleri med bilder för urval

10 digitala bilder högupplösta för fri användning

Ingår: fri ombokning vid dåligt väder, guide inför er fotografering, scouting av fotoplats, samt eventuell frakt för produkter.

Reseersättning inom 5 mil från Hackås (därefter 45 kr/mil).

3 995 kr

LETS DO THIS!

BOKNINGSFORMULÄR

Fyll i era uppgifter här i formuläret så återkommer jag så snart som möjligt!
Jag bokar bara in ett fåtal fotograferingar i månaden för att kunna lägga så mycket tid som möjligt på varje fotografering och skapa de bästa bilderna för er.

Jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar. Har ni inte fått svar, dubbelkolla i skräpposten så det inte hamnat där eller skicka ett mail till mail@amandafreskgard.com

Tack för ditt meddelande! Jag återkommer så snart som möjligt.

bottom of page