top of page
fotograf-amanda-freskgard.jpg

PARFOTOGRAF I ÖSTERSUND

Med fokus på äkta känslor och det som är ni!

web-3478.jpg

Det är jag som är Amanda, en fotograf som älskar gapskratt, glädjetårar, mysiga kramar, spontanitet och äkta känslor. Jag fångar er på bild precis som ni är, hjälper er att slappna av, är er kompis och gör fotograferingen jäkligt kul. I’m all for the kasta-bak-huvudet-vem-bryr-sig-om-jag-får-dubbelhaka-skrattet, frihetskänslan i att springa över en sommaräng, spänningen i att följa en okänd stig i skogen, road trips och att sjunga högt i bilen, det stora i det lilla och er fantastiska kärlekshistoria. För även om det bara är en sketen tisdag så är er kärlek värd att firas och dokumenteras, precis så fantastisk som den ju faktiskt är!

Läs mer om mig här >>

ER FANTASTISKA KÄRLEK FÖRTJÄNAR ATT DOKUMENTERAS

AVSLAPPNAT & ROLIGT

När ni fotograferas hos mig blir det inga stela poser eller obekväma tystnader. Vi har kul tillsammans och jag hjälper er att ta fram det naturliga. Istället för att jag ber er posa på ett specifikt sätt så får ni enkla och roliga instruktioner av mig som ni får tolka helt fritt. På så sätt får vi fram det som är NI!

Jag pratar med er hela tiden (om jag inte pratar så tjuter jag nog av lycka över hur fint det blir!), det det finns ingen risk för pinsamma tystnader.

EN UPPLEVELSE

Jag vill ge er en härlig upplevelse och visa att det faktiskt kan vara riktigt kul att bli fotograferad. Ni får spendera lite extra mysig quality time tillsammans (med mig som ert tredje hjul!) och känna er ännu mer kära i varandra. Vill ni ha picknick, gå och köpa glass, käka pizza och dricka vin, bara strosa runt vid sjön eller någon annan kul aktivitet som är specifik för er så är jag up for anything!

Se det hela mer som härlig dejt ni är på tillsammans där ni också får fina bilder efteråt. Hur bra!?

INNAN & EFTER

Innan fotograferingen får ni såklart info om hur det hela går till, men också en liten klädguide med tips på hur ni klär er till fotograferingen. Vi kan tillsammans komma överens om plats för fotograferingen (om ni t ex har ett favvo-ställe eller en aktivitet som ni gärna vill göra medan vi fotar) eller så kollar jag upp något passande!

Efter fotograferingen redigerar jag de bästa bilderna och skickar till er i ett galleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill köpa.