top of page

RUSTIKT BRÖLLOP I BORÅS MED FEST I LADA

Pernille och David gifte sig på den kanske varmaste sommardagen 2022. De hade behövt skjuta fram sitt bröllop på grund av pandemin, men äntligen var det dags! De hade valt att hålla till på Ollestad gård utanför Borås och det var verkligen en helt magisk plats. Vi sågs för first look och porträtt innan vigseln och de fnittrade sig igenom hela fotograferingen. Så otroligt härlig och pirrig stämning!

Vigseln hade de på en brygga vid dammen medan deras gäster satt på filtar i backen och njöt av stunden. Efter vigseln tog vi gruppbilder och fler porträtt medan gästerna påbörjade minglet utanför ladan. Området kring Ollestad gård kryllar av bra fotoplatser så det var bara att traska omkring och stanna till där man kände för det, sån lyx!

Minglet hölls utanför festladan och de hade dekorerat så himla fint med rustika detaljer och blommor inne i lokalen. Det var ett bra balanserat mingel med dryck, snacks, livemusik, sittplatser och lekar. Perfekt för att hålla gästerna och stämningen på topp.

Middagen tog plats inne i den otroligt fina ladan och där serverades både maten och efterrätten som buffé. Vid solnedgången smet vi ut och fick springa upp på en kulle för att hinna fånga de sista solstrålarna och det blev så bra. Jag hängde med en stund till på middagen innan det var dags att lämna den härliga feststämningen att fortsätta in i natten. En helt underbar dag med ett underbart brudpar!

bottom of page