top of page

Bohemisk bröllopsinspiration

I somras gick jag ihop med ett gäng duktiga personer för en fotografering där målet var att skapa avslappnad och bohemisk bröllopsinspiration. Enkel styling, mysig stämning, mycket kärlek och rolig inslag. Vi hade fotograferingen vid kyrkoruinen i Sunne en underbar kväll med solnedgången som avslut. Victoria hade en vit spetsklänning som var väldigt enkel, men ändå jättefin. Christoffer hade beiga byxor med en enkel vit skjorta. Perfekt för ett avslappnat bröllop!


Buketten var vild och bohemisk med en ursnygg blandning av levande blommor och torkade växter. Victoria fick även en halvkrans baktill i hennes halvuppsättning och några blommor som hängde ner över håret. Så snyggt!


Som alltid när jag fotar vill jag att det ska kännas avslappnat och kul för dem jag har framför kameran. Jag ger enkla uppgifter och instruktioner som man får tolka på sitt eget vis. På så sätt får man vara sig själv och känna att det man gör känns bra, samtidigt som man inte står helt handfallen och inte vet vad man ska göra.
Kommentare


bottom of page