top of page

Borgerligt bröllop i Östersund

I början av maj gifte sig Martina och Victor och jag fick hänga med i ett par timmar för att föreviga deras fina dag. Till en början hade de tänkt ha ett stort bröllop senare i år, men då skulle det krocka med deras husköp så de bestämde sig för att ha ett litet bröllop redan i maj istället. Sedan kom Corona och vände upp och ner på allt, men deras planer kunde ju faktiskt fortgå med bara några justeringar. Trots att det var den 16 maj så hade våren precis börjat komma igång, gräset var fortfarande brunt och träden hade bara små knoppar. Jag älskar dock den färgskalan så det var bara fint tycker jag! Vi möttes upp innan vigseln för att fota first look och porträtt. Solen kom precis fram så det var faktiskt en härlig vårdag.



Martina hade en jättefin bukett och hennes klänning var magisk! Jag älskar ju när man går lite utanför boxen och inte har något klassiskt. Man kan ju faktiskt göra precis som man vill och denna pricka dröm var ju perfekt dagen till ära!



Jag hade med mig högtalare och spelade musik så att de kunde släppa loss och skaka av sig nerverna lite inför vigseln :)



Efter ett tag åkte vi till nästa fotoplats där vi även fotade med deras gulliga dotter Hedda. Också en av mina favoritplatser detta, älskar det höga gräset!



Sen var det dags att åka och gifta sig! De hade en borgerlig vigsel i Rådhuset tillsammans med närmsta familjen och några vänner. En fin stund i en vacker byggnad. När vi kom ut efter vigseln så hade det börjat snöa lite, men vi körde på ändå med rökbomber och fick riktigt härliga bilder.



0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page