top of page

HÖSTBRÖLLOP MED UTOMHUSVIGSEL I FJÄLLNÄS

Jenny och Philip, som tillsammans med sina barn är en riktig friluftsfamilj, ville ha sitt bröllop i fjällen dit de ofta reser. Hösten är ju en otroligt vacker årstid att ha sitt bröllop på och i fjällen blir det ju om möjligt ännu mer magiskt! De valde att ha sitt bröllop på Fjällnäs Högfjällshotell som ligger så fint precis vid sjön och med böljande landskap runt omkring. De ville gärna ha någon del av dagen ute i naturen tillsammans med gästerna, gärna högt upp på fjället. Efter många turer med planering och plan B's ifall vädret skulle ställa till det, så landade de till slut i att ha vigseln på en magisk äng inte alltför långt från hotellet, men ändå en bit upp på fjället.


Jag anlände strax innan vigseln skulle dra igång och parkerade halvvägs upp för att sedan gå den sista biten upp på fjället. Många gäster vandrade till vigselplatsen och de hade gjort så fint med bänkar framför en gärdesgård. Vigseln var så fin och personlig med uppläsning av dikt och sång. Sol och svagt regn avlöste varandra (så som det är i fjällen), men det bidrog bara till känslan av att vara ett med naturen.


Efter vigseln serverades soppa och tårta som Fjällnäs fixade så fint. Supermysigt med lite mingel där på plats! Mitt under intaget av bröllopstårta ropade någon att regnbågen syntes, så Jenny och Philip fick snabbt hoppa in framför kameran för att fånga det otroligt vackra. Sen hade vi turen att den dök upp fler gånger under porträttfotograferingen, en riktig dröm!


När minglet var slut fotade vi porträtt på några olika platser som jag sett ut innan (bland annat vid Anderssjöåfallet och några andra favoriter som jag tidigare har fotat på runt omkring Fjällnäs). Sedan var det dags att åka tillbaka till hotellet för lite mer mingel och middag.


En så härlig dag fylld av kärlek, natur, väderväxlingar som bara bidrog till magi, god mat och stämning på topp!


Frisör/make up: Kajsa Thunell på KAM Frisör & Make-up

Bröllopstårta: Nya Jonssons Konditori

Ringar: Smide&form Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page