top of page

Intimt elopement i Fjällnäs

Malina och Max hade egentligen planerat ett stort bröllop i Stockholm, men på grund av pandemin så var de tvungna att skjuta fram det. De ville ändå gifta sig på sin dag och valde att göra det i Fjällnäs, i hemlighet, helt ensamma. Ingen av deras vänner eller familj visste om att de skulle gifta sig, utan de tänkte skicka en bild efteråt och överaska alla med deras lilla elopement!


När jag kom dit var det mulet och regnigt, men vi hade en superfin first look följt av en känslosam vigsel (jag fick torka en del tårar kan jag lova!) som hölls inomhus på hotellet. Precis när de sa ja sprack himlen upp och gav oss fantastiskt solsken så de kunde ha sin tårt- och bubbelpicknick ute på udden. Så himla mysigt!


Vill man egentligen inte ha ett stort bröllop så är detta en så bra lösning! Bara åka iväg och ha en supermysig helg tillsammans, gifta sig och såklart dokumentera det hela :) Bilderna är ju faktiskt en av de få saker man har kvar efter bröllopsdagen och det är verkligen värt allt, oavsett om man har ett megastort bröllop eller ett litet.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page