top of page

Lokala bröllopsleverantörer i Östersund/Jämtland

Jag tänkte tipsa om lite olika företag som finns runt om i Jämtland som verkligen kan förgylla en bröllopsdag. Alla dessa är företag jag gjort samarbeten med, fina platser och lokaler som jag fotat på eller andra aktörer som jag sett in action på bröllop jag fotat.


Blommor


Magiska kreationer som känns tidlösa. Är lite extra kär i hennes blomsterkransar som hon gjort till flera av våra samarbeten!

Florist Kirsten - http://floristkirsten.se/

Vackra och vilda buketter med mycket inslag av naturen!

Hår


Superduktiga och kunniga tjejer!


Har samarbetat med Erika som gjorde denna fina håruppsättning på Evelina.

Mat/bakverk


Supertrevliga tjejer som är kreativa och bakar helt magiska grejer!

Fantastiskt god mat. Lokalt och ekologiskt dessutom!


Jättefin buffé med fantastiskt god mat!

Lokaler


Mysig lokal som passar lite mindre bröllop. Tillgång till kök, mingel utomhus eller under tak, nära Frösö kyrka och Frösö park, fina fotoplatser runt om och möjlighet att pynta hur man vill!Brunflologen på Jamtli (+ kapellet om man har ett mindre bröllop) - https://www.jamtli.com/bokningsbart/

Jamtli är en favorit hos mig, finns bara positivt att säga! Har man ett litet bröllop är kapellet supermysigt till en borgerlig vigsel. Det finns oändligt många fina fotoplatser i området (som man ju kan utnyttja även om man inte gifter sig just där). Brunflologen är en väldigt populär lokal för bröllopsfesten och bara några steg därifrån finns Jamtli Vandrarhem så gästerna har nära till sängen :)

Fjällnäs högfjällshotell - https://www.fjallnas.se/sv/

Otroligt vacker plats med utsikt mot fjäll och sjö. Ljusa hotellrum som ger jättefina bilder under förberedelserna, ett vackert kapell med stora fönster ut mot sjön, en stor middagslokal där personalen hjälper till med allt, ett mysigt spa och fantastiska fotoplatser!

Storslagna vyer (om man orkar med att ta sig upp på fjället), jättefint hotell med pool och mingelyta med mycket växtligheter.

Fjällbäcken Lodge - http://www.fjallbacken.se/

Mysig plats med jättefin utsikt, även här möjlighet till storslagna vyer om man orkar sig upp på fjället.


Perfekta hotellrum för fina bilder under förberedelserna. Tänk också att ha en mysig kväll i deras spa dagen innan bröllopet. Såklart kan man även ha middag och fest i deras lokaler!Jag har fotat ett bröllop där de hade mingel i Ås trädgård och det var en perfekt sommaridyll! Sedan var det bara att traska till Ås föreningshus som är en perfekt lokal till bröllop. En fin gräsyta utanför där man också kan ha mingel, men också möjlighet att hålla den inne i lokalen. Många fina fotoplatser i närheten!

Villa Björnrike - https://villabjornrike.com/

Helt magisk utsikt från denna lokal och jättefin inredning där allt går i trä. I middagslokalen är det jättehögt i tak med balkong ovanför och precis utanför dörren ligger skidbacken och otrolig utsikt.

Sång


Erika och Sofia Forslund - https://erika-sofia.webnode.se/

Superduktiga systrar som varit på många bröllop och dop där jag fotat. Jag har sett de jämföras med First Aid Kit och jag kan inget annat än att hålla med!
Bodil Johansson, BOOM entertainment - https://www.facebook.com/boomentertainmentse/

Otroligt duktig och supertrevlig!

Trycksaker


Skapar så fina inbjudningskort, menyer, program osv. Välj mellan färdig design eller skräddarsy egna!0 kommentarer

Comentários


bottom of page