top of page

MYSIGT HÖSTBRÖLLOP MED UTOMHUSVIGSEL VID HÖGA KUSTEN

Angelica och Martin gifte sig på Lill-Gälingsberget med Höga kustens magiska landskap som backdrop. Det var en dag sent i september, men med en värme som påminde om sommaren. Solen strålade, det var varmt och vi fick de där magiska färgerna som bara hösten kan ge, man kunde ju inte önska sig mer!


Vi började med porträtt på några platser som paret hade spanat ut innan. Angelica är uppväxt i krokarna (därav val av plats) så de hade några idéer om vart de ville fota. Vanligtvis erbjuder jag mig alltid att kolla upp fotoplatser för att brudparet ska slippa tänka på det, men har man egna idéer, tankar eller önskemål så tar jag självklart emot det. Det är ju bara kul om vi kan fota på platser som betyder lite extra för er som par!


När ni bokar mig som bröllopsfotograf skapar jag ett gemensamt Google dokument där vi kan samla allt viktigt kring er bröllopsdag; körschema, detaljbilder som ni vill ha, gruppbilder som ni vill ha, platser ni vill fota på osv. Där kan ni (som Angelica och Martin gjorde) lägga in de platser ni gillar lite extra mycket som vi ska fota på. Supersmidigt att ha allt samlat på ett och samma ställe.


Vi avslutade vår porträttsession uppe på Lill-Gälingsberget där också vigseln skulle vara. De hade ställt upp en vigselbåge precis vid klippkanten med den otroliga utsikten som bakgrund och det var som en tavla. Efter vigseln tog vi gruppbilder och lite mer porträtt (bland annat vid Höga kusten-bron) innan det var dags att åka till Lövviks föreningshus där vi skulle avsluta fotograferingen och de skulle fortsätta kvällen med middag och fest tillsammans med sina gäster. En fantastisk dag!


コメント


bottom of page