top of page

Tips till utomhusvigsel

Uppdaterat: 10 mars 2020

Utomhusvigsel är ju så himla mysigt, speciellt om man har sån tur att få fint väder! Men man kan ju såklart också bli bjuden på allt från stormvindar till spöregn. Jag har faktiskt varit med om både regn och stark vind, men det gick bra ändå. Med rätt inställning så blir allt bra!


Några punkter som kan vara bra att tänka på:

↠ Ifall vädret blir riktigt risigt och det är svårt att vara ute, ha en backup inomhus. Det kan vara i ett växthus, i samma lokal där ni har festen, ett rejält partytält, en lada eller annan byggnad som finns att låna i närheten.

↠ Det går såklart att vara ute även om det regnar bara alla har paraply (och ett ombyte skor). Försök se till så att alla gäster har samma färg på paraplyerna, blir sååå mycket finare på bild!

↠ Ordna sittplatser till alla gästerna (eller åtminstone de äldsta och yngsta). Bänkar, trästolar, höbalar eller pallar till exempel. Hitta gärna något som passar in på ert tema för dagen!

↠ Hitta en skuggig plats att vara på. Det blir jämnare ljus för bilderna och alla slipper svettas ihjäl i den gassande solen.

↠ Ni behöver inte stå med ryggen ut mot gästerna som i kyrkan, stå hellre så att ni kan se alla som är där för att fira er.

↠ Glöm inte att pynta! Gör platsen ni ska stå på lite extra fin med till exempel blommor, vimplar, trasmattor, träplankor eller grenar. Bara fantasin sätter gränser, gör det till något personligt för er.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page