top of page

Utomhusvigsel vid Sunne kyrkoruin

Jag är ett stort fan av utomhusvigslar! Det är verkligen något speciellt med att vara ute i naturen och säga ja till varandra omgiven av böljande ängar, en mysig granskog, en vacker sjö eller otroligt snölandskap. Friheten av att vara utomhus är ju helt fantastisk, bara fantasin sätter gränser på vad man kan hitta på. Det går att välja en plats som betyder lite extra, en miljö man verkligen älskar eller bara en fin plats att pynta på sitt helt egna sätt!


Detta vill jag gärna inspirera till och drog därför ihop en fotografering tillsammans med Florist Kirsten, Anna Göran Design och Sandra och Jonas som agerade brudpar. Jag och Kirsten dekorerade Sunne kyrkoruin som ligger strax utanför Östersund med gamla stolar, gardiner, blommor, lyktor och annat smått och gott för att få en mysig hemmakänsla på den vackra platsen. Med det dukade bordet ville vi visa att det ju även går att fortsätta bröllopet utomhus hela kvällen (så länge vädret tillåter förstås!).


Tänk ändå att stå ute på en plats som ni gjort till er egen, säga ja till varandra, bli firade av alla era favoritpersoner och sedan skåla, äta gott, dansa och ha the time of your lives under bar himmel en ljummen sommarkväll. Bättre än så blir det väl inte? :)Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page