top of page

HÅLLBART OCH PERSONLIGT BRÖLLOP I ÅS, ÖSTERSUND

Jag träffade Sara och Christopher två gånger hemma hos dem för att gå igenom deras planer och tankar inför bröllopet. Vi hade väldigt trevliga möten och jag bjöds på hembakat och riktigt gott kaffe! På bröllopsdagen anlände jag till Brunkulla gård där hela gänget gjorde sig i ordning. Tjejerna på övervåningen och killarna på nedervåningen. Två olika Spotify-listor spelades och stämningen var på topp! Tjejerna sjöng med i musiken medan de lockade håret och killarna vaxade näshåren, många skratt var garanterat. 

Vi hade first look nere vid sjön och Christopher hade med sig vinet som de drack när de förlovade sig, en sån fin liten detalj. Efter en promenad upp mellan kohagar så hade vi gruppfoto med hela gänget innan vi åkte till bröllopsplatsen. Det var mingel i Ås trädgård bland ett hav av vackra blommor och därefter vigsel vid ett fält där kål odlades. Jättefin vigsel med många tårar och skratt. Jag åkte med brudparet och fotade porträtt medan gästerna tog sig till lokalen för mingel innan middagen. Där bjöds det på hembakat, god dryck och lekar för alla.

Middagen hölls i Ås föreningshus, men först mingel utanför med hembakat fika och massa lekar för gästerna. Under middagen bjöds det på många tal, ännu mer tårar och skratt. Nästan så att jag glömde bort att fota när Sara och Christopher höll tal till varandra för det var så fint och tårarna bara sprutade. Middagen hade de komponerat själva och det var så himla gott! Kvällen avslutades för mig med några porträtt i den vackra solnedgången innan jag lämnade en härlig bröllopsfest som fortsatte in i natten.

bottom of page