top of page

Bohemiskt och rustikt bröllop med fest i lada

I april hade jag en stylad bröllopsfotografering tillsammans med ett gäng andra fantastiska företagare. Jag hade en idé om att skapa ett helt koncept, allt från dukning till vigselplats. Temat skulle vara rustikt och bohemiskt och platsen skulle vara samma som där jag och min man Markus hade vår bröllopsfest för några år sedan. Hans föräldrar bor på en gård några mil utanför stan och har en fantastisk ladugård. Den har stått tom i några år sedan hans pappa slutade som bonde och det är en perfekt lokal för ett lantligt, rustikt och/eller bohemiskt bröllop!


Till min stora lycka hittade jag ett gammal långbord i ett av husen på deras gård och bestämde direkt att det skulle få komma till användning igen. Jag köpte in ett gäng fina stolar från olika second hand-butiker och dukade med porslin från Mio, dekorationer från butiken Dutti och Florist Kirstens vackra blommor. På väggen bakom bordet dekorerade jag med sånt jag redan hade hemma. Ett tips för den som vill spara in eller tänka mer hållbart är att använda dekorationer eller möbler som man redan har hemma. Ett perfekt sätt att sätta personlig prägel på bröllopet dessutom!Vid väggen på kortsidan ordnade Kirsten en vacker vigselplats med en vigselbåge gjord av järnrör, makramé och blommor. På golvet hade vi lagt två mattor för att rama in. Så jäkla snyggt!På andra sidan av bordet hade jag fixat en myshörna med kuddar, filtar och tyger.Efter att vi fotat klart inne så var det ju såklart dags att gå ut och ta några sista bilder i solnedgången. Något som jag rekommenderar alla brudpar att göra på bröllopsdagen. Det är så himla mysigt att bara komma ut en liten stund, andas och ta in att man faktiskt har gift sig!Florist: Florist Kirsten

Trycksaker: Anna Göran Design

Porslin: MIO Östersund

Dekorationer: Dutti Home

Bröllopstårta: Ecocaféet

Makramé på vigselbågen: Jenny Persson

Ringar: Schalins

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page