top of page

Bröllop i Stockholms skärgård

Uppdaterat: 12 apr. 2021

När Emilia och Christian mailade mig och berättade om deras skärgårdsbröllop på Norröra föll jag pladask direkt. Vigsel och fest skedde på samma ö där de spelade in delar av Saltkråkan och det var verkligen idylliskt. För att ta mig dit flög jag till Stockholm, åkte två olika bussar och till slut en liten ångbåt ut till ön. Där möttes jag av Emilia som visade mig runt på den lilla ön och jag kände direkt att detta bröllop skulle bli magiskt.


Jag var med från förberedelserna på morgonen fram till festens start och det var en solig och varm sommardag. Det var så himla roligt att fota Emilia och Christian som var riktigt härliga och lättsamma människor. Det var ingen idé som de inte ville testa och det är ju verkligen en fotografs dröm! Vigseln skedde i ett litet kapell som precis rymde alla deras gäster och festen hade de i en trädgård som de hade dekorerat helt underbart! När festen började drog jag mig undan till min lilla stuga, men vid solnedgången gick jag tillbaka och hämtade dem för att ta några sista bilder i den underbara solnedgången.


Fler bilder från bröllopet finns här.

0 kommentarer

Commenti


bottom of page