top of page

Bröllopsinspiration - bröllopsklänning i färg

Uppdaterat: 5 maj 2020

För någon vecka sedan anordnade jag en stylad fotografering tillsammans med Florist Ellebring och Helena Granby Design. Modeller för kvällen var Ronja och Robert som gjorde ett fantastiskt jobb trots att det var lite kyligt ute.


Med dessa bilder vill vi inspirera till att gå lite utanför boxen när det kommer till bröllopskläder. Det måste inte vara en helvit klänning om man inte vill och killen behöver inte ha en kostym heller! Den första looken de hade är mer åt det klassiska hållet, men ändå lite utanför boxen med den gröna kjolen. Det är så himla fint med två-delat istället för en hel klänning och då har man ju också denna möjlighet att välja olika färger eller olika material på över- och underdel. På dessa bilder har Ronja en liten glipa mellan toppen och kjolen, men vill man inte visa hud så gör Helena en längre topp. Det är det som är bra att gå direkt till någon som syr upp klänningarna, det går att variera i oändlighet!Det får bli lite av en bildbomb för det är så svårt att bara välja ut några bilder!


Den andra looken som de hade var mer avslappnad och det funkar ju fint det med om man inte gillar att klä upp sig alltför mycket! Ronja hade slitna Converse på fötterna och jag älskar kontrasten som det ger till tyllkjolen. Det blir enklare att springa runt på en äng då också :)Den magiskt fina buketten gjorde sig ju superfint till båda dessa looks! Krans eller krona i håret är ju också så himla fint och perfekt om man vill gå all in med det tillsammans med bukett.Hoppas ni blev lite inspirerade till vad man göra till bröllopsdagen om man inte vill gå den klassiska vägen med sin klädsel!


Modeller: Ronja och Robert

Fotograf: Fotograf Amanda Freskgård - https://www.amandafreskgard.com/

Klänningar: Helena Granby Design - https://helenagranby.se/

Blommor: Florist Ellebring - https://www.floristellebring.se/

Fluga: Metzerverket - https://www.metzerverket.se/


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page