top of page

LANTLIGT OCH FESTLIGT BRÖLLOP MED FEST PÅ BRUNFLOLOGEN I ÖSTERSUND

Hanna och Jonatan gifte sig en härlig sommardag i Östersund, med utomhusvigsel och en hejdundrande fest i en mysig loge. Jag började dagen med att besöka tjejerna som höll till i ett rum på Frösö Park Hotell. Där skålades det i bubbel och Hanna hade en first look med sina tjejer som inte hade sett henne i klänningen innan, så fin grej! Kul detalj är att hon köpte klänningen av en av mina tidigare brudar Emma, hennes och Magnus bröllop kan du se här. Så roligt att den fina klänningen fick användas igen och båda är ju så himla fina i den!


När tjejerna var redo åkte vi till en av mina favorit-fotoplatser, en supermysig skog på Frösön, där vi hade first look och gruppbilder. Det var verkligen härlig stämning från första sekund den här dagen och hela gänget var så taggade på bröllop, vilket resulterade i så fina och roliga bilder.


Efter att vi hade varit på Frösön så åkte vi till Jamtli där deras bröllop skulle hållas. Innan vigseln fick gästerna mingla lite vid Brunflologen och ta något att dricka (bland annat brudparets egna öl med personliga etiketter). Spana även in tårtan i bilderna här nedan, så otroligt fin!!


Vigseln hade de utomhus bara ett tjugotal meter från Brunflologen, supersmidigt att hålla allt på samma plats. Både för att slippa logistiken med att frakta alla gäster, men också att det ger mer tid för alla att umgås. När de hade sagt ja och haft sin första kyss dansade de iväg till en peppig låt och när gästerna gjort den korta promenaden tillbaka till Brunflologen så gjorde brudparet entré igen med en peppig låt och alla fick kasta konfetti (stämningshöjare deluxe att peppa igång alla med musik och roliga entréer!).


Under minglet serverades tårta och bubbel, beer pong spelades och alla hade roligt. Vid middagens start var det såklart dags för ännu en entré och partymusik, denna gång med shotsbrickor. Så himla kul! Mitt i middagen smällde de konfettikanoner och körde en runda till med shotsbrickor, allt för att hålla igång stämningen och det gjorde verkligen susen. En så himla rolig dag där alla verkade ha the time of their lives verkligen, exakt som det ska vara :)


PS. I julas hade jag en julkalender på min Instagram där en lucka innehöll tips från tidigare brudpar, bland annat Hanna och Jonatan här. Dessa tips ville de dela med sig av:

Ge några utvalda personer som ni litar på en eller två uppgifter, då kan ni helt släppa dom punkterna.

↠ Bestäm tre grejer som är viktiga för er, tex lokal, band, maten, fotograf florist etc. Och lägg extra tid och pengar på det som är viktigt för er. Våra tre grejer var band, florist och fotograf. 

↠ Var medveten om att det antagligen inte kommer bli exakt som ni planerat men att det blir bra oavsett.

↠ Försök att släppa det ni inte kan styra över under dagen och våga lita på att andra sköter sitt och släpp kontrollbehovet och njut. 

↠ Samla erat brudfölje, antigen tillsammans eller separat och hitta på saker inför bröllopet för att bygga upp en gemenskap och stämning inför dagen så blir både förberedelser, fotografering, vigsel roligare och mer avslappnat.