web2-3404.jpg
Om Amanda

Jag är född och uppvuxen i Skellefteå, har bott i USA ett år som au pair och pluggade media i tre år i Umeå där jag också träffade Markus som jag nu är gift med! Vi flyttade till Östersund efter plugget och bor i en mysig lägenhet tillsammans med våran katt Luna (som är mer som en blandning av ett barn och en hund än en katt) och ett 30-tal växter.

 

Jag lever för brunch och långa frukostar, älskar cheesy julfilmer, lyssnar ofta på hög musik (och sjunger falskt) när jag kör bil själv, gillar att shoppa på loppis, mår som bäst i naturen (gärna skogen) och saknar havet i Västerbotten, tänder ljus och myser så ofta det går, skrattar (onormalt mycket?) åt felsägningar och ordvitsar, ogillar att laga mat, men är en otrolig pedant när det kommer till städning. Jag älskar att planera saker och skriver gärna listor på allt bara för att det är en sån härlig känsla att bocka av något. Jag är en morgonmänniska och börjar bli trött vid 21 på kvällen (men har ändå en förmåga att skrolla på telefonen till 23...). Jag älskar road trips och äventyr, den bästa resan vi har gjort var att bila runt hela Island.

När jag fotar så är det lättsamt och roligt. Jag tycker om dåliga skämt (som ofta kommer från mig själv) och jag får alltid höra av personer jag fotat att det var avslappnat trots att nästan alla är lite nervösa innan. Jag jobbar inte så mycket med posering, utan känner av hur ni är med varandra och försöker fånga det som är äkta. Mys, kramar i mängder, gapskratt och mer fokus på känsla än "en perfekt bild" är det jag jobbar med. Lovar att det blir kul!

Jag kan ju passa på att berätta lite om Markus, för det är ju faktiskt han som hänger med mig om ni vill ha ert bröllop på film också! Han är en tvättäkta spel- och filmnörd som kickar ass på alla filmmusikquiz och drar citat från filmer och serier så fort tillfälle ges.

Tillsammans är vi ett bra team som gillar att dra skämt, lätta upp stämningen och vara två kompisar som ni hänger med under bröllopsdagen!

Kika gärna in på min blogg på Sisters in Law!

91599335_234140397708057_521914702862955
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
© 2013-2021 Fotograf Amanda Freskgård
mail@amandafreskgard.com | 073 83 95 480 | Östersund, Sweden