top of page

Provfotografering inför bröllop

Uppdaterat: 12 apr. 2021

Förra sommaren fotade jag Ida och Petters bröllop i Luleå (tillsammans med min man Markus som filmade!). Det var en typisk norrländsk sommardag; ganska varmt, mulet och massvis av mygg! Men fint såklart :)


Ett tag innan vi skulle hänga med på deras bröllopsdag så möttes vi upp i Skellefteå för ett bröllopsmöte och provfotografering. Jag kommer ju därifrån och när vi var där och hälsade på min familj så kunde Ida och Petter åka ner från Luleå och träffa oss, perfekt ju! Vi fikade först (för det måste man ju) och sen gick vi ut för en liten provfotografering. Det ingår ju ett planeringsmöte och en provfotografering i alla mina paket, vilket är perfekt för att lära känna varandra lite bättre och brudparet får prova på att stå framför kameran. Vilket egentligen bara är att vi hänger och har kul medan jag tar lite bilder!
0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page